Diensten

Interim Management

RALPH zorgt voor extra capaciteit en deskundigheid voor korte of langere periode in geval een werknemer langdurig uitvalt, er een vacature ontstaat, bij een reorganisatie of piekbelasting. Of u wilt juist uw bedrijfsprocessen optimaliseren en u heeft behoefte aan een gespecialiseerde Financial.

Functies die RALPH voor u kan invullen zijn: Financial Controller, Business Controller, Financial Analist, Business Analist, Project Controller, Financial Manager.

Wilt u weten wat RALPH voor u kan betekenen op het gebied van Interim Management.
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Administratie

RALPH ondersteunt de startende ondernemer of klein MKB bij haar administratie. Iedere administratie is anders. Daarom stelt RALPH in overleg met u als ondernemer een pakket te verrichten administratieve werkzaamheden op die voor u van toepassing zijn. Dit kan een volledige uitbesteding van werkzaamheden zijn, maar ook een controlerende alsmede adviserende rol.

Wilt u weten wat RALPH voor u kan betekenen op het gebied van Administratie.
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Detachering

RALPH beschikt over een breed netwerk van gespecialiseerde professionals en geschikte netwerkpartners die voor RALPH klaar staan indien hij niet beschikbaar is, maar u wel een ervaren financial nodig heeft die vanuit dezelfde filosofie en werkwijze als RALPH kan opereren. RALPH zorgt voor de juiste matching van de kandidaat, opdrachtbeschrijving en uiteraard doelstellingen en voortgang.

Wilt u weten wat RALPH voor u kan betekenen op het gebied van Detachering.
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Belastingzaken

Voor zowel de gevestigde als startende ondernemer behartigt RALPH uw belangen in fiscale aangelegenheden zoals periodiek terugkerende aangifte inkomsten belasting (IB) en omzetbelasting (BTW). RALPH heeft goede samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde belastingadviseurs, zodat u ook voor oa complexe VPB berekening of dividendbelasting bij RALPH aan het juiste adres bent.

Wilt u weten wat RALPH voor u kan betekenen op het gebied van Belastingzaken.
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Accountancy

De meeste bedrijven hebben geen verplichting meer voor een accountantsverklaring. Toch kunnen er altijd situaties ontstaan waarin een accountantsverklaring nodig is, denk aan aanvraag hypotheek of leaseverplichting. RALPH stelt voor u de jaarrekening op en voor een accountantsverklaring werkt hij samen met gerenommeerde accountantsbureaus.

Wilt u weten wat RALPH voor u kan betekenen op het gebied van Accountancy.
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

home  |  disclaimer  |  sitemap  |  contact