RALPH

Vrijheid, persoonlijke groei, afwisseling en inspirerende opdrachten: dat was voor RALPH de motivatie om de stap te zetten en zelfstandig ondernemer te worden. RALPH valt op door zijn pragmatisme in complexe situaties, zijn heldere communicatie en zijn loyaliteit aan de klant. Door zijn betrokkenheid zal RALPH altijd kunnen bijdragen aan de gestelde opdracht of verbetering van uw bedrijfsvoering.

Typische kenmerken van RALPH zijn:

Pragmatisch en oplossingsgericht,
RALPH is een specialist die zich snel specifieke materie van een onderneming eigen maakt, met overzicht en visie op het gebied van Finance, Control, Accounting en Project Control. Door zijn ervaring is RALPH in staat vooraf nijpende zaken te signaleren en nuttige c.q. simpele oplossingen aan te dragen ter verbetering van uw bedrijfsvoering. RALPH heeft geen moeite om complexe situaties snel te doorgronden en is doel- en oplossingsgericht.

Helder en duidelijk,
In zijn communicatie is RALPH helder en duidelijk. Hij zegt wat hij vindt en waarom, weet de vinger op de zere plek te leggen, rekening houdend met bestaande verhoudingen en belangen.

Peoplemanager,
RALPH is een karaktervolle persoonlijkheid die gemakkelijk contacten legt, snel mensen voor zich weet te winnen en met respect omgaat met zijn medemens, ook al kan de opdracht omstreden zijn voor het team waaraan hij leiding geeft. RALPH kan goed organiseren, plannen en geeft zijn medewerkers duidelijke taak- en doelstellingen op een aangename manier mee.

 


home  |  disclaimer  |  sitemap  |  contact